Próbáljátok ki, amit otthon még nem próbáltatok!

bc8d1a_809022b32ad44dc88289c30d1354fcce_mv2_d_2000_1333_s_2

A párkapcsolatokban fontos a megújulás, az egymással való meghitt beszélgetések. Ezek alatt felszínre kerülnek az egyéni vágyak, a kívánságok, melyek legtöbbször csak ábrándok maradnak.

Miért maradnak ábrándok?

Mert az otthoni környezetben nehéz megvalósítani képzeletünk kívánságait. A helyszín ugyan az, a gyerekek megzavarhatnak és biztosan van olyan kívánság, amihez felnőtt játékszerek kellenek.

Akkor maradjon minden a régiben?

Ne maradjon! Próbáljatok ki valamit újat, amiben mindketten örömötöket találhatjátok.

 

Lépjetek ki a megszokott falak közül

Létrehoztuk szobáinkat, amik különbözőek. Tőletek függ melyiket választjátok. Vannak diszkrét szexi és vannak bevállalósabb szobák a hozzájuk kérhető felnőtt játékszerekkel.

Egy biztos!

Akik idáig nálunk száltak meg, mindenki mosolygós arccal és szerelmesen távozott. Szobáink pedig a legnagyobb tetszést aratták vendégeinknél.

A kérdés az, hogy szeretnétek-e egy fantasztikus közös élményt, ahol egymásra figyelhettek, távol mindentől és kizárva külvilágot?

Mi mindent megteszünk, hogy jól érezzétek magatokat.

15_kama_szutra_corvin_hotel

Bérelhető szobakellékek

Válasszatok játékszert, vagy akár többet is. Mi pedig bekészítjük a választott szobátokba.

 

Káma fal |  Szex-swing hinta | Tantra szék | Káma pad

 

Minden termék bérleti díja: 9.900 Ft.

Nem mindegyik szobába tudjuk biztosítani a Szex-swing hintát és a Káma falat. Kérjük, egyeztessetek értékesítésünkkel a +36 30 599 50 58 telefonszámon.

Játékszerek, melyek szobátokba bekészítünk, és hazavihettek

Válasszatok felnőtt szerelmes ajánlatainkból és kiegészítőinkből olyat, mi igazán örömet okozna nektek

6_kama_szutra_corvin_hotel

3 nap/2 éj 2 felnőtt svédasztalos reggelivel és vacsorával,  1 szál rózsával, rózsaszirmokkal, 1 palack pezsgővel 64.900 Ft

Szerelmem luxus kivitelben

304-2

3 nap/2 éj 2 felnőtt szerelem luxus kivitelben csomag + 2 bérelhető szobai eszköz, 1 szexi ruha,1 vibrátor, szeretlek felirat, masszázs 104.900 Ft

Mindent kipróbálunk

304-5

3 nap/2 éj masszázs, pezsgő, svédasztalos reggeli + vacsi + 1 db kiegészítő hazavihető játékszer (pl. szexi ruha, vibrátor) 74.900 Ft

Erotikus napok

AJÁNLATKÉRÉS